Onthaasten in luxe...

High tea met een twist

U kunt bij Rosa Arvensis genieten van een uitgebreide High Tea op onze eigen eigewijze manier. 

De High Tea bestaat uit een heerlijk soepje met breekbroodjes en verse dippers, diverse zoete en hartige heerlijkheden zoals scones, quiche, seizoenssalades, cakejes en desserts. Bij de hapjes serveren wij verschillende soorten exclusieve thee, zoveel als u wilt en in de smaak die u wenst. Bij mooi weer serveren wij de thee op het terras, bij slecht weer bij de haard!

De High Tea is mogelijk op vrijdag, zaterdag & zondag en kost € 29,95 per persoon voor minimaal 4 personen (2,5 uur). Alles is Home Made en wordt vers voor u bereid. Reserveren is daarom noodzakelijk.

Informatie of reserveren?

Reserveren kan via info@rosaarvensis.nl of via 0640618974.

 

 

 

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.