Onthaasten in luxe...

Sportief

Fiets- en wandelroutes

De grote variëteit aan landschappen in Noord-Limburg leent zich perfect voor urenlang wandelen en fietsen. Er zijn verschillende routes samengesteld. Naast de Rozenroute zijn er routes die u langs de streeklekkernijen voeren zoals de Blauwebessenroute of de Aspergeroute. Ook zijn er cultuurhistorische routes zoals de Beeldenroute, de Kasteel- en Kloosterroute en de Poeziëroute.

Golfen

De Golfhorst in Horst beschikt over een volwaardige 18 holes baan, een 9 holes Par 3 baan en 9 holes clinic baan. In 1997 is de baan aangelegd op een uniek stuk nieuwe natuur ontstaan na de sanering van de voormalige Zuringspeel. De baan kenmerkt zich door een hoogteverschil van maar liefst 35 meter. Tijdens het spelen kunt u op verschillende plaatsen genieten van fraaie vergezichten over het complex en de omringende weilanden en akkers. www.degolfshorst.nl

Gelegen nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek gelegen in het plaatsje Afferden. De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, bosschages, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruïne. Een nieuwe golfbaan, aangelegd op een landgoed met geschiedenis: deze combinatie zorgt ervoor dat de nog jonge golfbaan al direct een volwassen aanzien heeft. De ervaren golfarchitect Gerard Jol ontwierp deze interessante golfcourse, die beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen, die tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. www.golfbaanbleijenbeek.nl

De Maas op met uw eigen jacht voor een dag!

Altijd al uw eigen jacht willen hebben? Lekker dobberen op de Maas? Dit kan, voor 1 dag bent u de schipper van het negen meter lange motorjacht ‘Lani’. Ervaring is niet nodig. Een ervaren schipper helpt u het eerste uur op weg. Er zijn verschillende vaartochten mogelijk. Een bijzonder mooie tocht is naar het Leukermeer bij Well. Dit is een recreatieplas midden in het natuurgebied Maasduinen. Hier kunt u aanleggen in de luxe jachthaven om heerlijk te lunchen of om lekker te ontspannen op het strand. Na een paar uur vaart u rustig terug richting Lottum. Als u liever niet zelf wilt varen, is het mogelijk om een schipper erbij te huren. Voor meer informatie www.pieterbouten.nl.

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.