Touch of wellness.....

Rosa Arvensis heeft een uitgebreid aanbod aan wellnessbehandelingen

We maken daarbij gebruik van de verzorgende en huidverbeterende producten van Lanèche, professioneel en exclusief waarbij het optimaliseren van de huidgezondheid centraal staat. Bij Rosa Arvensis kunt u zich in de watten laten leggen met een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling waarbij deze mooie producten toegepast worden maar ook voor thuis kunt u bij Rosa Arvensis de producten aanschaffen zodat uw huid een gezondheidsslag kan maken en optimaal verzorgd is en blijft.

 

Touch of wellnessbehandeling

Een heerlijke en zeer uitgebreide gezichtsbehandeling met reiniging, peeling, uitgebreide gezichts-, hals en hoofdmassage met lymfedrainage en bindweefselmassage. Verzorgend masker met intensief voedende oogcreme en ampul. Een uitgebreide arm- en handmassage en een uitgebreide been- en voetmassage de gehele behandeling wordt uitgevoerd met de rijke producten van Lanèche (unieke & professionele huidverzorgingslijn).

Een 2 uur durende ervaring van optimum verzorging en ontspanning waarna u heerlijk bij de haard in de Living kunt nagenieten 

2 uur durende behandeling inclusief alle producten €145,-   

 

Nagels

Ook voor je nagels kun je terecht bij Rosa Arvensis, er wordt gewerkt met professionele gellac waardoor je wekenlang plezier hebt van gezonde & mooie nagels, gewoon een mooi verzorgde hand maar ook compleet met nailart. Onze nagelstyliste staat voor u klaar. 

Te reserveren vanaf €37,50

 

Massage

Pijnlijke, vermoeide spieren, overspanning van het systeem....... een diepe weefselmassage van spieren & bindweefsel kan helend werken. Lymfedrainage is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert, de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert, de organen beter laat werken en de celvernieuwing bevordert. Mind, body & soul verbonden door middel van technieken die stressrelease geven, uitgevoerd met etherische geuren van Volatile. 

Massage nek, schouders & rug 30 minuten                                                                    €40,-

Massage nek, schouders & rug 60 minuten                                                                    €75,-

Gezicht, hals & hoofdmassage 45 minuten                                                                     €55,-

Indiase hoofdmassage 60 minuten                                                                                  €65,-

Hotstone massage 90 minuten                                                                                       €90,-

Oedeemmassage & Lymfedrainage 45 minuten                                                               €55,-

Reinigende en opfrissende gezichtsbehandeling met verzorging 45 minuten                 €55,-

Uitgebreide gezichtsbehandeling met reiniging, verzorging en massage 60 minuten     €75,- 

Een heerlijke en zeer uitgebreide gezichtsbehandeling met reiniging, peeling, uitgebreide gezichts-, hals en hoofdmassage met lymfedrainage en bindweefselmassage. Verzorgend masker met intensief voedende oogcreme & serum, de gehele behandeling wordt uitgevoerd met de rijke producten van Lanèche (unieke & professionele huidverzorgingslijn).

 

De producten van Lanèche zijn bij ons te bestellen en uit voorraad leverbaar voor thuisgebruik om zo tot een optimaal resultaat van huidverzorging te kunnen komen. 

 

U kunt uw afspraak online inplannen middels onderstaande QRcode, mocht u liever op een ander tijdstip een afspraak maken, stuur ons even een bericht of bel ons even we hebben meer mogelijkheden.

 


 

Registraties en opleidingen

Diverse opleidingen en cursussen op het gebied van massage (ontspanning, sport, bindweefsel & lymfe)

Beauty expert

Voor meer informatie over onze productlijn verwijzen we graag naar www.laneche.com

 

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.