Onthaasten in luxe...

Wie zijn wij

"Wat een fantastisch pand!" dat was onze eerste gedachten toen we in juli 2019 voor het eerst op Markt 8 in Lottum binnenliepen. Al jaren op zoek naar een pand om mijn fysiotherapiepraktijk uit te breiden met nieuwe mogelijkheden. Trainingsweekenden, bezinning, ruimte voor jezelf en ontspanning vinden. Maar ook gewoon vakantie kunnen nemen en jezelf centraal houden. Dat kunnen delen met anderen is onze droom en ambitie.  

We zijn verhuisd naar het mooie Lottum en gaan we bouwen aan een inspirerende plek voor anderen en ons zelf. Er zullen nieuwe dingen ontstaan en dingen veranderen maar wat er blijft is het luxe gevoel en het comfort van de B&B. 

Wellness, ontspanning en ruimte voor jezelf is wat we in onze bijzondere plek belangrijk vinden. Even onthaasten uit de hectiek van de dag, inspiratie op doen gewoon voor jezelf of samen met anderen.

Rosa Arvensis is een kleinschalige en persoonlijke Bed & Breakfast gevestigd in een monumentale brouwerswoning (voormalig onderdeel van Hertog Jan) in het prachtige rozendorp Lottum. We bieden ontspannen en luxe verzorgd verblijf voor gasten, fysiotherapeutische interventie, wellnessbehandelingen, een prachtige en inspirerende vergaderlocatie en verzorgen cursus- & trainingsweekenden. 

U zult onze persoonlijke Touch in alles kunnen merken.

We begroeten u graag op onze mooie locatie.

Suzanne & Mario Giesen-Rutten

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.