Onthaasten in luxe...

Zakelijk

Vergaderen

Voor een landelijke Break, in een inspirerende omgeving!

Tijd voor een hei-sessie, presentatie, training of vergadering? Op zoek naar exclusiviteit en een huiskamer gevoel? Laat u inspireren door de historische omgeving en het ontspannen uitzicht. De 'Living' is zeer geschikt om met maximaal 12 mensen effectief te vergaderen in een persoonlijke sfeer. Van ontbijtsessie tot avondoverleg. Bij mooi weer zelfs buiten!

Er zijn diverse verzorgingsarrangementen mogelijk. Om u een idee te geven van de kosten:

€ 20,-* per persoon per dag deel van 4 uur, dit is inclusief gebruik van koffie, thee, sap en tafelwater. Daarbij zijn diverse zoete en fruitige versnaperingen. U kunt bij ons terecht van 8:00 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds.

€ 12,95 * p.p. luncharrangement bij de vergadering bestaande uit:

  • Ontvangst met iets lekkers bij de koffie
  • Diverse belegde broodjes  
  • Jus D'orange, Melk, Karnemelk en Optimel
  • Kop soep

Er zijn uiteraard nog verschillende andere mogelijkheden voor een uitgebreidere lunch, diner, high tea of andere activiteit. Wij maken graag een aanbieding op maat. 

Meer informatie en reserveren via info@residencelavieenrose.nl of 0682463731.

Wilt u zakelijk bij ons overnachten?

Heerlijk slapen in een van onze luxe suites, nog even wat werken aan het bureau op uw eigen kamer, aan de grote tafel in de living of zelfs op het terras. Bij ons is het mogelijk. De rust, ruimte en privacy zal u verrassen. In de zomer kunt u na een drukke werkdag nog een duik in het zwembad nemen, en in de winter ontspant u met een drankje heerlijk bij de openhaard.

Voor onze zakelijke gasten hanteren wij 1 extra aantrekkelijk tarief, ongeachte welke kamer. Dit is op basis van beschikbaarheid voor 1 persoon en is geldig van zondag tot en met donderdag in de maanden oktober tot en met april.

Wat gasten over ons zeggen

We hebben het goed naar onze zin gehad in Lottum, mede dankzij jullie goede verzorging.

We gaan uitkijken naar een volgend verblijf!

Werkelijk een B&B dat de hoofdletters dik en dubbel verdient. Puur genot en badend in luxe.

Luxe in Lottum, Adembenemed mooi.

Vrijheid met een hoofdletter, Intens genoten, Eerlijke gastvrouw

Echte gastvrijheid, Nooit Zoiets beleefd

Rustige omgeving, Overweldigend ontbijt, Schoon werkelijk alles, Echt SUPER genoten

Groetjes van Henk & Alma

Super! Alles perfect geregeld. Prettige en rustige ambiance, mooi ingerichten comfortabel. Gastvrijheid in alle opzichten genoten en prima gegeten. Hebben bewondering voor jullie inzet en wat er al tot stand is gebracht. 

Werkelijk een schot in de roos!

Ruime sfeervolle kamers, een prima onthaal, heerlijke koffie ... en wat rustgevende omgeving. Het geluk was aan onze zijde dit korte weekend. Wie weet zien we mekaar in de toekomst weer!

De prettigste en meest onthaaste vakantie in onze levensloop ... Heel frisse en gezellige kamers en living, een leuke en rustige tuin. Grenzeloze mogelijkheden, lekker eten ... En gastvrouw en gastheer om U tegen te zeggen! Hier komen we zeker nog eens terug, bedankt!  

De gastvrouw en gastheer zijn echt geweldig. Denken mee, gastvrij en gezellig. Het ontbijt was ook heerlijk.

Net een weekendje culinair genieten achter de rug bij Résidence la Vie en Rose. Culinair verwend door de bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw. Lottum het rozendorp en omstreken een absolute aanrader -zelfs in de winter -voor wie houdt van de natuur, wandelen,fietsen, water,cultuur, lekker eten, ...onze leesboeken hebben het daglicht in Nederland niet gezien.