Onthaasten in luxe...

U kunt uw fysiotherapie of wellness afspraak vanaf nu ook online reserveren

Via onderstaande QRcode of via de knop "reserveer uw afspraak" onder het tabblad aanbod-wellness en aanbod-therapie kunt u vanaf nu rechtstreeks een fysiotherapie behandeling of massage inplannen, mocht u op een ander tijdstip dan de geboden mogelijkheden een afspraak willen inplannen kunt u rechtstreeks contact opnemen of een email sturen.

         

 

Lees verder

Residence La Vie en Rose krijgt een nieuwe naam

Rosa Arvensis

Helemaal trots om te mogen aankondigen !

Vanaf 1 juli 2023 gaat de B&B verder met een nieuwe naam, nieuw logo en nieuwe huisstijl. De fasciliteiten in arrangementen, trainingen en wellness zullen onder de nieuwe naam verder worden uigebouwd.

Lees verder

Dineren bij Rosa Arvensis

U kunt in onze B&B genieten van een heelijk driegangen diner bij de haard in de Living of op uw kamer. Onze verrassingsdiners serveren we voor €34.95 per persoon, we vragen u dit voorafgaand aan uw verblijf te reserveren

Lees verder

Traveller Review Award 2021, 2022 & 2023

 

Residence La Vie en Rose heeft een Traveller Review Award 2021, 2022 & 2023 behaald met een gemiddelde van een 9.4!

Gasten beoordelen ons op hygiene, comfort etc en zijn er heel blij mee, wij worden daar ook heel blij van. Trots erop dit te mogen behalen! 

Lees verder

Wellness in Lottum!

Touch of Wellness

Reserveer nu ook uw uitgebreide, 2 uur durende gezichts- en lichaamsbehandeling met de natuurlijke producten van Primavera en Volatile. Vanaf medio maart kunt u bij ons terecht voor deze heerlijke en ontspannende behandeling. Mind, body & soul komen in 1 lijn waarbij we gebruik maken van o.a. bindweefselmassage & lymfedrainage.

 

Lees verder

Traveller Review Award 2021

Residence La Vie en Rose heeft een Traveller Review Award 2021 behaald met een gemiddelde van een 9.4!

Gasten beoordelen ons op hygiene, comfort etc en zijn er heel blij mee, wij worden daar ook heel blij van. Trots erop dit te mogen behalen! 

Ook nu in coronatijd kunnen we u een veilig en ontspannen verblijf bieden, dus wellicht tot gauw!

Lees verder

Heerlijk genieten!

 Nieuwe voorgerechten uitproberen, hmmmmmm, gevulde paprika uit de oven

Lees verder

Corona en overnachten in onze B&B

Onze B&B is geopend, we kunnen mensen ontvangen en houden hierbij een aantal Corona maatregelen in acht, dit voor uw én onze veiligheid:

Ten gevolge van de maatregelen aangekondigd op 14-12-2020, hebben we slechts de mogeljkheid om 1 huishouden tegelijkertijd te ontvangen. Dit kan 1 of meerdere kamers betreffen. Dit biedt u de optimale ruimte om te ontspannen en een aantal dagen vrij van een andere omgeving te genieten zonder het risico te lopen met anderen in aanraking te komen. Het biedt ons de mogelijkheid om de strenge regels zoals deze momenteel van kracht zijn na te leven. 

 

Lees verder

Heerlijke herfst bij La Vie en Rose